Velkommen til Omega Skate Klub

Kære alle medlemmer, frivillige og andre, der er tilknyttet Omega Skate Klub.

I har sikkert hørt, at der er blevet snakket om det i hallen den seneste tid – og den er desværre god nok. Vi kan ikke blive i de lokaler, som vi holder til i nu, da der stilles en række sikkerhedskrav, som vi desværre ikke kan betale os fra at få opfyldt, og kommunen har ikke mulighed for at give os en midlertidig dispensation.

Derfor vil sidste åbningsdag i hallen være lørdag den 1. april 

Her vil vi holde et lille event, hvor alle der har lyst, kan kigge forbi. Der vil blive serveret lidt snacks, drikke og vi griller pølser. Vi håber, at så mange som muligt vil støtte op om dagen, hvor vi kan få sagt farvel til den hal, der har dannet baggrund for så mange hyggelige timer, rullende oplevelser og varme venskaber i vores helt særlige fællesskab.

Men det er ikke et endeligt farvel..

..for vi er en masse frivillige kræfter bag Omega Skate Klub, der de seneste måneder har kæmpet for at blive, men også for at finde et nyt sted, hvor vores fællesskab kan leve og ånde videre. Vi er i proces med at finde vores egen grund, hvor vi kan få bygget en ny hal, helst i Søften, men det kan også være et andet sted i Favrskov eller Aarhus kommune. Det skal bare være nemt at komme til med offentlig transport for vores unge mennesker, der ikke har kørekort.
 Parallelt hermed, har vi en gruppe som er i gang med fundraising.

Men selvom ramperne lige om lidt pakkes sammen, så kan vi lynhurtigt pakke dem ud igen hvis der skulle komme midlertidig hal dumpende ned fra himlen.

Vi vil løbende opdatere jer på mail, Facebook og Instagram, når vi har nyt i denne proces. Så bliv endelig ved med at følge os, så du kan holde dig opdateret.  

 Mobilklub

Der vil selvfølgelig være en periode, hvor vi ikke kan mødes dagligt, men vi vil løbende få stablet events/ture på benene, for at holde liv i vores særlige fællesskab. 

Vi er i dialog med både Kraftværket, Urban Street Zone og Terminalen, som alle er mere end villige til at hjælpe os med husly, rabatter til Omega medlemmer osv. 
Her vil vi komme til at lave faste dage vi kan mødes – nærmere info følger.
Alle medlemmer modtager snarest en mail vedr. kontingent 2023 og forskellige tilbud og muligheder.

 Se seneste nyt på vores facebook side: https://www.facebook.com/OmegaSkatehal

VH Bestyrelsen, Omega Skate Klub


Vi ønsker at fremme skate-sport (Skateboard, Rulleskøjter, Løbehjul og BMX) og arbejder for gode rammer og vilkår for vores medlemmer.

Derfor har du som medlem af Omega Skate Klub fri adgang til at benytte Omega Skate Hal i åbningstiderne.

Det koster 900 kr årligt at være medlem af Omega Skate Klub. 
Ønsker du at bruge Omega Skate Hal uden at være medlem, kan du købe en dagsbillet til hallen for 60 kr.

Har du spørgsmål til klubben, er du velkommen til at kontakte os på email.